Limbombe geeft update over nakende transfer

Limbombe geeft update over nakende transfer
Maandag 16 april 2018 - 16:05   I  

Het staat al een tijdje vast dat Stallone Limbombe volgend seizoen niet meer in het shirt van Royal Antwerp FC te bewonderen zal zijn. De vleugelaanvaller gaat zijn goede prestaties van eerder dit seizoen verzilveren met een transfer naar een grotere Belgische club.

Enkele weken geleden lekte uit dat AA Gent en KRC Genk zich maar wat graag met Limbombe wilden versterken. Gent zou zelfs al een akkoord met de weldra transfervrije speler van Antwerp hebben, maar dat werd tot dusver niet bevestigd door één van de betrokken partijen.

Na de derby tegen Beerschot Wilrijk gaf Limbombe zelf een korte update over zijn nakende transfer. "Waarom ik nog niets officieel maak? Geen zin in. Jullie kennen me toch? Ik hou van spannende dingen", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

"Ik sta nog altijd achter mijn keuze"

Sinds duidelijk is dat hij zijn aflopende contract bij Antwerp niet wil verlengen, speelde de winger nog nauwelijks. Tegen Beerschot Wilrijk mocht Limbombe toch nog eens invallen "Een fijn gevoel. Ik heb dat gemist, ja. Maar bepaalde mensen (doelt op het bestuur van Antwerp, niet op zijn coach, nvdr.) hebben er anders over beslist. De coach zei me dat ook hij bazen heeft."

"Ik sta nog altijd achter mijn keuze", benadrukt Limbombe. "Je wil toch altijd hogerop? “Mooi dat we de derby konden winnen. Ik woon niet ver van het Kiel. Ik ben enkele keren gaan kijken. Je merkt toch een niveauverschil. Je kan beide ploegen niet met elkaar vergelijken."

Poll: Zou Limbombe een aanwinst voor Gent zijn?

TAGS  I  Limbombe  I   Antwerp  I   Beerschot Wilrijk  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Club Brugge

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024