Vandenbempt kijkt met open mond naar uitblinker: "Wat een ontdekking"

Vandenbempt kijkt met open mond naar uitblinker:
Maandag 16 april 2018 - 10:50   I  

Peter Vandenbempt volgde tijdens het voorbije weekend de ontwikkelingen in de Jupiler Pro League op de voet. De radiocommentator werd verrast door Anderlecht, dat de maat nam van Club Brugge. En enkele spelers van paars-wit maakten een hele goede indruk.

"Wat mij betreft was de zege van Anderlecht tegen Club Brugge een beetje onverwacht", steekt Vandenbempt van wal bij Sporza. "Het voetbal van Anderlecht was een zeer positieve verrassing. Er zat veel drive en schwung in, veel drang naar voren.

"De eerste helft was echt goed. Het trio voorin vond elkaar prima: Gerkens, Teodorczyk - die weer heel goed speelde - en die Markovic is echt een intelligente, klasrijke voetballer, die hier eigenlijk ver beneden zijn niveau voetbalt als hij helemaal fit is tenminste. Want veel langer dan 1 helft kan hij het voorlopig toch niet uithouden", merkt Vandenbempt op.

Trebel, Saelemaekers en Dendoncker

Verder zag de Sporza-man nog enkele uitblinkers. "Trebel onderstreepte nog een keer zijn belang voor paars-wit. De jonge Saelemaekers blijft toch een ontdekking: altijd leuk een jonge Belg in het Belgisch voetbal. En Dendoncker leek herboren op zijn verjaardag."

Poll: Gaat Saelemaekers basisspeler blijven bij Anderlecht?

TAGS  I  Saelemaekers  I   Vandenbempt  I   Anderlecht  I   Dendoncker

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024