Anderlecht of Standard? Defour doet opmerkelijke uitspraken

Anderlecht of Standard? Defour doet opmerkelijke uitspraken
Maandag 16 april 2018 - 09:17   I  

Steven Defour droeg doorheen zijn carrière al het shirt van Standard, maar ook dat van Anderlecht. Zondagavond was de huidige speler van Burnley aanwezig in het Constant Vanden Stockstadion om de topper tussen Anderlecht en Club Brugge te volgen. Defour liet zich ook uit over de titelstrijd.

"Club Brugge heeft wel een heel goeie kans gehad in het begin van de wedstrijd, maar is daarna wat weggezakt", merkt Defour op in Het Laatste Nieuws. "En hun goal was offside - of het een teen of twee benen is, maakt niet uit. Vooraleer te juichen moet je nu rekening houden met de VAR, en erop vertrouwen dat ze de goeie beslissing nemen."

Anderlecht of Standard? "Ik steun Anderlecht"

Deze week staat de Clasico tussen Defours beide ex-teams Standard en Anderlecht op het programma. Niet eenvoudig om partij te kiezen, of wel? "Ja en nee", zegt Defour, die ergens hoopt dat Anderlecht straks de titel pakt. "Ik heb veel vrienden bij Anderlecht. Ik steun hen nu", klinkt het.

"Standard moet van heel ver komen en ze spelen met ups en downs. Maar alle wedstrijden in de play-offs zijn cruciaal. Anderlecht zal nu een mentale boost hebben, maar ze staan nog wel drie punten achter..." 

Poll: Wie wint de midweekmatch?

TAGS  I  Defour  I   Anderlecht  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024