PSV haalt 24ste landstitel binnen na glansrijke zege tegen Ajax

Zondag 15 april 2018 - 18:39   I

In de Eredivisie is de landskampioen al bekend. PSV kon het vandaag in eigen huis afmaken, uitgerekend tegen Ajax. PSV maakte indruk en won met overtuigende 3-0 cijfers. PSV pakt zo de 24ste landstitel uit zijn geschiedenis.

PSV wist vanaf het begin wat het moest doen, winnen en de titel binnenhalen. Na 20 minuten was Gaston Pereiro goed en snel gevolgd en kon hij van dichtbij scoren. Nog voor rust kon PSV de score verdubbelen via het hoofd van Luuk de Jong.

In de tweede helft konden de PSV-fans al een feestje beginnen bouwen. Ajax was niet in staat om PSV iets in de weg te leggen en na tien minuten scoorde Bergwijn tegen zijn ex-ploeg.  De 3-0 stond op het scorebord en de rode kaart van Siem de Jong maakte de nederlaag voor Ajax alleen maar zuurder.

Poll: Verdiende titel?