Neymar kleeft exacte datum op zijn terugkeer

Neymar kleeft exacte datum op zijn terugkeer
Vrijdag 13 april 2018 - 15:55   I  

De Braziliaan Neymar werd zes weken geleden geopereerd aan zijn rechtervoet. Ondertussen werkt dé vedette van Paris Saint-Germain hard aan zijn herstel en nu heeft Neymar ook een datum op zijn comeback geplakt.

Zo heeft de 26-jarige aanvaller aan het Braziliaanse TV-station Globo TV laten weten dat hij nog een kleine maand out zal zijn. “De blessure herstelt goed. Ik denk dat ik nog een klein maandje nodig heb om er opnieuw te staan”, aldus Neymar in een korte boodschap.

Dat wil zeggen dat Neymar minder lang dan aanvankelijk gedacht uit de roulatie zal zijn. Het is goed mogelijk dat de Braziliaan nog enkele wedstrijden met PSG kan afhaspelen alvorens hij zich moet aanmelden bij de nationale ploeg. Tegen de start van het WK in Rusland zal Neymar in principe topfit zijn.

Neymar liep eind februari tijdens de competitiewedstrijd tegen Olympique Marseille een verstuiking van de rechterenkel en een barstje in een middenbotsbeentje op. De aanvaller moest onder het mes en in eerste instantie werd gedacht dat Neymar 3 maanden out zou zijn. Aangezien het herstel goed verloopt, zal de vedette van het Braziliaanse wellicht sneller terug klaar zijn voor de dienst.

Poll: Gaat Neymar vlammen op het WK?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Brazilië

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022