Leko doet erg mysterieus over keeperskwestie bij Club Brugge

Leko doet erg mysterieus over keeperskwestie bij Club Brugge
Vrijdag 13 april 2018 - 14:20   I  

Club Brugge gaat zondagavond op bezoek bij RSC Anderlecht. Voor het eerst in twintig jaar hoopt blauw-zwart nog eens te gaan winnen in het Constant Vanden Stockstadion, maar makkelijk wordt dat niet. Bovendien kan Ivan Leko geen beroep doen op eerste doelman Kenneth Vermeer.

“Het is eerst en vooral heel jammer voor Kenneth”, vertelde Leko vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel. “Het is een topkerel die heel veel menselijke kwaliteiten bezit. De laatste matchen was hij met zijn goede prestaties heel belangrijk voor ons. Maar we hebben nog twee keepers, hé. We hebben genoeg kwaliteit om de wedstrijd van komende zondag zonder stress en paniek aan te vatten.”

Wie zondag tussen de palen staat bij Club Brugge, wilde Leko nog niet verklappen. Het is niet zo dat Vladimir Gabulov sowieso zal spelen. “Het is aan Vladimir en Ethan (Horvath, nvdr.) om te bewijzen dat ze voldoende kwaliteiten hebben om speler van Club Brugge te zijn. Wie zal starten? We gaan met twee doelmannen naar Anderlecht. Ik maak me geen zorgen”, klonk het zelfzeker, maar tegelijkertijd ook mysterieus bij de coach van blauw-zwart.

Horvath en Gabulov hebben weliswaar andere kwaliteiten dan Vermeer, maar het is een match tussen Anderlecht en Club Brugge. Er moet niet gefocust worden op de doelman. De positie van keeper is belangrijk, maar wij hoeven niet te panikeren of excuses te zoeken”, besloot Leko.

Poll: Wie moet in doel staan?

TAGS  I  Leko  I   Vermeer  I   Club Brugge  I   Gabulov  I   Horvath  I   Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024