'Juventus, Inter én Napoli azen op Praet, deze club in polepositie'

'Juventus, Inter én Napoli azen op Praet, deze club in polepositie'
Vrijdag 13 april 2018 - 13:29   I  

Dennis Praet is bij Sampdoria aan een goed seizoen bezig, en dat is werkelijk niemand ontgaan. De gewezen speler van Anderlecht is ondertussen al op de radar van verschillende Italiaanse topclubs verschenen. Een transfer in de zomer lijkt dan ook in de maak.

Praet moest vorig seizoen even wennen aan het Italiaanse voetbal, maar nu is de middenvelder niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Sampdoria. Praet groeide uit tot een vaste waarde en is ontzettend belangrijk voor zijn huidige werkgever.

Volgens Italiaanse media staat het nu al (zo goed als) vast dat Praet straks een stap hogerop gaat zetten. Napoli, Internazionale en Juventus zouden zich in het tussenseizoen graag met Praet versterken. Op dit moment zou Juventus in polepositie liggen om straks met onze landgenoot aan de haal te gaan.

27 miljoen euro

Tot en met 30 juni kunnen geïnteresseerde clubs Praet weghalen bij Sampdoria voor een gelimiteerd bedrag van 27 miljoen euro. Dat staat zo in het contract van de Belg. Vanaf 1 juli zal Sampdoria echter geen genoegen meer nemen met dat bedrag. Het spreekt dan ook voor zich dat de kans groot is dat Praet nog voor het einde van juni weet waar hij volgend seizoen zal spelen.

Poll: Is Praet klaar voor een topclub?

TAGS  I  Praet  I   Rode Duivels  I   Sampdoria  I   Juventus  I   Internazionale

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024