Feyenoord en Club komen met officiële mededeling over Vermeer

Feyenoord en Club komen met officiële mededeling over Vermeer
Donderdag 12 april 2018 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge is Kenneth Vermeer voor de rest van het seizoen kwijt. Dat bevestigt Het Laatste Nieuws. De doelman liep een scheur in een pees van het bovenbeen op. Gabulov wordt daardoor de nieuwe nummer één. Hij staat in doel tegen Anderlecht. In zijn vorige periode kon Gabulov niet overtuigen.

Als er eerstdaags beslist wordt om een operatie te ondergaan, is Vermeer drie maanden buiten strijd. Een klap voor Club, want eindelijk hadden ze een betrouwbare keeper gevonden. Vermeer is al de vijfde doelman die onder de lat staat dit seizoen bij blauw-zwart.

De 34-jarige Gabulov zal nu toch boven zichzelf moeten uitstijgen. De vorige periode in doel duurde niet lang voor de Rus. Hij werd al snel vervangen door Vermeer vanwege enkele onzekere tussenkomsten.

UPDATE: Feyenoord heeft intussen een statement geplaatst over Vermeer. De doelman is nog steeds eigendom van de Rotterdamse club. "Kenneth Vermeer is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. De 32-jarige doelman, die sinds januari wordt verhuurd aan Club Brugge, heeft een spierblessure opgelopen in zijn rechter bovenbeen", luidt het. 

"Vermeer, die onlangs bij de Belgische koploper nog werd uitgeroepen tot Speler van de Maand, liep de blessure afgelopen zondag op in de uitwedstrijd tegen AA Gent. Hij zal aanstaande vrijdag worden geopereerd."

Ook Club bevestigde het slechte nieuws op Twitter.

Poll: Is Club nu fel verzwakt?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vermeer  I   Gabulov

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024