"Breaking news: Real Madrid brengt bod uit op Courtois"

Woensdag 11 april 2018 - 22:23   I  

Het is en blijft een thema bij Real Madrid: de huidige doelman, Keylor Navas, kan lang niet iedereen overtuigen. Woensdagavond, in de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus blunderde Navas. De doelman liet een schijnbaar simpele bal uit zijn handen glippen. Volgens heel wat kijkers is dit hét sein voor Real om een nieuwe keeper te halen.

"Breaking news: Real Madrid brengt een bod uit op Courtois", "Nu gaat Real Madrid zéker voor Courtois gaan" en "Courtois trekt met zekerheid naar Real Madrid", klonk het onmiddellijk op Twitter.

Het is een publiek geheim dat Real-voorzitter Florentino Perez niet meteen de grootste fan is van Keylor Navas. Perez zou de huidige nummer één graag vervangen door een échte topdoelman. Thibaut Courtois (Chelsea) en David De Gea (Manchester United) staan alvast op het verlanglijstje van De Koninklijke.

Is het komende zomer dan toch zover en keert Courtois terug naar Spanje? Het zou best kunnen. Alles zal afhangen van of Chelsea Europees voetbal afdwingt en of onze landgenoot zijn contract in Londen wil verlengen.

Poll: Moet Courtois naar Real?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   Navas

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024