Licentiecommissie hakt knoop door over dossier KV Oostende

Licentiecommissie hakt knoop door over dossier KV Oostende
Woensdag 11 april 2018 - 14:56   I  

KV Oostende was nog niet helemaal zeker van haar licentie voor volgend seizoen. Door het vertrek van Marc Coucke en de overname door Peter Callant waren er nog enkele vragen die beantwoord moesten worden, al twijfelde niemand aan de kust aan een goede afloop.

Die goede afloop kwam er nu ook, want KVO heeft haar licentie voor volgend seizoen te pakken. "Binnen de club twijfelde er niemand aan dat dit een probleem zou vormen", klinkt het bij KVO volgens Sporza. Intussen is de club volop bezig met de sportieve en commerciële uitbouw voor het seizoen 2018-2019. Verschillende belangrijke partners bevestigden al hun vertrouwen in KV Oostende."

En Lierse?

Voor Lierse is er wel nog steeds geen witte rook. In Lier houdt men er steeds meer rekening mee dat er van een overname niets in huis zal komen. Dat betekent dat er dan ook geen licentie zal volgen. Het overkoepelende supportersorgaan Lierse Voor Altijd polste alvast enkele naburige clubs om te kijken of ze bij een eventuele vereffening mee op de kar willen springen.

Poll: Denkt u dat Lierse nog een licentie zal krijgen?

TAGS  I  KV Oostende  I   Lierse SK

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024