'Thomas Meunier neemt erg opvallende beslissing over zijn toekomst bij PSG'

'Thomas Meunier neemt erg opvallende beslissing over zijn toekomst bij PSG'
Woensdag 11 april 2018 - 12:47   I  

Thomas Meunier stelt eigenlijk nooit echt teleur als hij in actie komt voor PSG, maar het grote probleem is dat hij veel te weinig mag spelen van Unai Emery. Dat zorgt voor de nodige frustraties bij Meunier, die al heeft laten weten Parijs te zullen verlaten als er geen verandering komt in zijn situatie.

Die situatie lijkt nu toch te gaan veranderen, want Thomas Tuchel, ex-coach van Dortmund, lijkt op weg om de nieuwe coach van PSG te worden. Het is al langer duidelijk dat Emery niet langer het volle vertrouwen krijgt van het bestuur en zij zouden hem dan ook willen vervangen. Tuchel maakt nu veel kans om zijn vervanger te worden.

Volgens Het Nieuwsblad zou dat dan weer goed nieuws zijn voor Meunier, want die past perfect in het profiel dat Tuchel voor ogen heeft. Dat kan goed nieuws zijn voor Thomas Meunier, want de Duitse trainer wilde hem twee jaar geleden graag naar Dortmund halen. Tuchel was overtuigd van de kwaliteiten van de Rode Duivel en wil hem mogelijk aan boord houden bij PSG.

Toch geen transfer?

Als dat het geval zou zijn zou Meunier er dus voor kiezen om gewoon in Parijs te blijven. Onlangs liet hij nochtans nog weten naar een subtopper te willen trekken, als hij maar de nodige speelminuten kan verzamelen. 

"Ik vraag niet veel, enkel om te voetballen. Als dat bij een subtopper is, goed dan. Maar mijn doel is om in Parijs te blijven, ik vind het hier heel leuk maar het is voorlopig moeilijk om voorspellingen te maken", zei Meunier. "Wat zijn subtoppers? Everton, Valencia of Dortmund. Batshuayi is ook naar een subtopper verhuisd, daar heb je plezier om voetbal te spelen en dat is wat ik nu mis."

Poll: Is PSG een goede club voor Meunier?

TAGS  I  Meunier  I   PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024