'Ronaldo wil dit Engelse toptalent naar Real Madrid halen'

'Ronaldo wil dit Engelse toptalent naar Real Madrid halen'
Dinsdag 10 april 2018 - 13:40   I  

Cristiano Ronaldo beleeft momenteel zijn tweede jeugd bij Real Madrid, maar de Portugees heeft niet meer zoveel seizoenen voor de boeg. Het wordt dan ook tijd dat de jeugd het stilaan begint over te nemen van Ronaldo en ook Real Madrid zal zich komende zomer willen versterken met enkele jonge talenten.

Ronaldo is duidelijk fan van Marcus Rashford, die niet al te veel speelminuten krijgt van Mourinho. De Portugees gaf het jonge toptalent nog een paar Nikes cadeau, waarvoor Rashford hem ook bedankte via Instagram. De Portugees is duidelijk erg vrijgevig.

"Als Mourinho blijft dan vertrekt hij"

Marcus Rashford is bovendien niet ontzettend gelukkig in Manchester. Hij krijgt niet voldoende speelminuten van José Mourinho. Volgens The Mirror zou Rashford dan ook willen vertrekken als Mourinho volgend seizoen nog trainer is van Man United.

Rashford wordt aanzien als een van de grootste talenten van het Engelse voetbal en zou dus zeker gemakkelijk een andere ploeg kunnen vinden. Rashord zou ook perfect in de verjonging passen die Real Madrid wil ondergaan en zou nog eens ontzettend veel kunnen leren van Crisitiano Ronaldo. De zomer zal het uitwijzen, maar Rashford heeft alvast nieuwe schoenen om tot dan af te wachten.

Poll: Zou Rashford een aanwinst zijn voor Real?

TAGS  I  Real Madrid  I   Ronaldo  I   Manchester United  I   Rashford

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024