"12 miljoen? Neen, we verkopen hem niet aan Anderlecht!"

Dinsdag 10 april 2018 - 10:24   I  

Marc Coucke is sinds kort voorzitter bij RSC Anderlecht en de opvolger van Roger Vanden Stock heeft al te kennen gegeven dat hij tijdens de volgende transferperiode fors zal investeren in nieuw spelersmateriaal. Coucke en zijn rechterhand Luc Devroe speuren onder meer in de Jupiler Pro League naar versterking.

Zo zouden spelers als Hendrik Van Crombrugge (Eupen) en Antonio Milic (Oostende) alvast op het verlanglijstje van Coucke en Devroe staan. Een speler waar Anderlecht al zeker niet op hoeft te hopen, is Georgi Chakvetadze. Het goudhaantje blijft ook volgend seizoen bij AA Gent spelen.

"Natuurlijk blijft hij bij ons", aldus Gent-manager Michel Louwagie bij Extra Time. "We willen volgend jaar meedoen voor het kampioenschap en je kan niet elk jaar je beste spelers verkopen, hé. We zijn terug een ploeg aan het bouwen en iedereen is er stilletjes aan van overtuigd dat we toch wel wat kwaliteit hebben. Het is de bedoeling om volgend seizoen mee te doen voor de titel."

Jan Mulder wilde graag weten of Chakvetadze naar Anderlecht zou mogen als Coucke 12 miljoen euro op tafel legt. "Als Anderlecht 12 miljoen biedt? Neen. Ik heb gezegd dat we hem niet wegdoen. It's not all about the money (Het draait niet alleen om geld, nvdr.)", klonk het duidelijk bij Louwagie.

Poll: Gaat Chakvetadze het maken?

TAGS  I  Chakvetadze  I   AA Gent  I   Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024