"Geen enkele reden om te twijfelen: Club Brugge wordt kampioen"

Maandag 09 april 2018 - 08:00   I   door Redactie

Stephane Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, twijfelt niet aan de titel voor Club Brugge. Ook niet na de 1-0-nederlaag bij AA Gent. De Buffalo's en Anderlecht sluipen zo terug tot op zes punten van de leider in Play-off 1. Het doet Keygnaert niet twijfelen.

"Leko krijgt binnen enkele weken een ferme kampioenenpremie op zijn rekening gestort. Want we gaan toch niet plots twijfelen aan de titel van Club na een ongelukkige nederlaag bij AA Gent?", aldus Keygnaert.

"Vooral in de tweede helft regisseerde Vanaken als vanouds, Refaelov tipte aan zijn beste niveau met zijn spookacties tussen de linies, en de defensie gaf omzeggens niets meer weg. Dit was geen prestatie om zenuwachtig bij te worden."

"Volgende week is het zwaarste van play-off 1 al achter de rug voor Club - voor hen geen busritten naar Gent en Anderlecht meer. Enkel een onnoemlijke inzinking van blauw-zwart kan deze nacompetitie toch nog op zijn kop zetten. Tot nader order geloven wij niet in zo'n scenario. Yves Vanderhaeghe en Hein Vanhaezebrouck evenmin, hoor."

Poll: Maak jij je zorgen over de titel voor Club?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024