Ibrahimovic over WK: "Ze kunnen me niet tegenhouden"

Ibrahimovic over WK:
Zondag 08 april 2018 - 13:31   I  

Zlatan Ibrahimovic ruilde onlangs Manchester United in voor LA Galaxy. De Zweedse aanvaller begon met een heldenprestatie aan zijn avontuur in de Verenigde Staten - hij maakte twee doelpunten bij zijn debuut. Maar... Zien we Zlatan straks ook terug op het WK in Rusland?

Ibrahimovic hield het een tijdje geleden al voor bekeken bij de Zweedse nationale ploeg, maar toen die zich plaatste voor het eindtoernooi in Rusland werd er meteen weer aan Zlatan gedacht. Zelf zette de spits de deur op een kier voor een terugkeer, maar de FIFA wil zijn comeback tegenhouden.

De Zweed is immers mede-eigenaar van een gokkantoor en dat druist in tegen de regels van de FIFA. Toch laat Ibrahimovic zich niet doen. "De FIFA kan met niet tegenhouden", zegt de aanvaller van LA Galaxy in een interview met Eurosport. "Als ik op het WK wil spelen, dan zal ik er zijn. Hetzelfde geldt voor de nationale ploeg. Als ik wil terugkeren, dan keer ik terug. Alles hangt af van wat ik wil."

Wat Zlatan precies wil, is niet duidelijk. Ondanks zijn gewaagde uitspraken, werd een terugkeer bij de nationale ploeg nooit écht concreet. Misschien wil de ex-speler van onder meer Manchester United, PSG en AC Milan eerst nog wat fitter worden vooraleer hij een beslissing neemt? Het zou goed kunnen. Bekijk hieronder het fragment met Zlatan die over het WK praat:

Poll: Moet Zlatan mee naar het WK?

TAGS  I  Ibrahimovic  I   Zweden  I   LA Galaxy  I   FIFA

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023