'Standard neemt risicovolle gok in dossier Michel Preud'homme'

'Standard neemt risicovolle gok in dossier Michel Preud'homme'
Donderdag 05 april 2018 - 20:15   I  

Er valt altijd wel wat te beleven in Luik. Ook nu Sa Pinto na een turbulent seizoen succes heeft geboekt vonden ze het in Luik nodig om de boel in brand te steken. Venanzi wil Michel Preud'homme terughalen naar Sclessin en houdt momenteel Sa Pinto nog eventjes aan het lijntje.

Dat is toch wat François Colin vertelt in Sport/Voetbalmagazine. "Standard stak de boel in de fik. Voorzitter Bruno Venanzi liet in de Franstalige media lekken dat zijn club Preud'homme wil terughalen. Niet onlogisch, de Luikse furie beleefde tien jaar geleden een hoogtepunt onder leiding van haar ex-doelman, die de Rouches na een eeuwigheid van 25 jaar opnieuw een landstitel bezorgde", aldus Colin.

Sa Pinto achter de hand

Als Venanzi daar niet in zou slagen, dan zou Sa Pinto ook gewoon aan het roer blijven. "Als Venanzi er niet in slaagt MPH opnieuw naar Sclessin te lokken, kan hij altijd terugvallen op Ricardo Sá Pinto, die nog een jaar onder contract ligt. Toch neemt Standard risico's. Sá Pinto komt altijd beschadigd uit deze affaire en in het andere geval zou de club weer eens het geweer van schouder veranderen."

Poll: Vindt u het normaal dat Standard op twee paarden wedt?

TAGS  I  Standard  I   Preud'homme

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024