Charleroi komt met update over veld vlak voor wedstrijd tegen Anderlecht

Charleroi komt met update over veld vlak voor wedstrijd tegen Anderlecht
Donderdag 05 april 2018 - 15:23   I  

Morgen start de tweede speeldag van play-off 1 al met de wedstrijd tussen Charleroi en Anderlecht. Momenteel gaat noch Charleroi of Anderlecht met de meeste aandacht lopen, maar wel het veld. In allerijl heeft Charleroi namelijk een nieuw veld laten aanleggen en een Nederlands bedrijf doet er momenteel alles aan om het veld tegen morgen af te krijgen.

La DH ging eens een kijkje nemen op Mambourg en zag alvast dat er hard gewerkt wordt aan het veld. Het is echter nog steeds niet zeker dat het veld speelklaar geraakt, al is de administratief directeur van Charleroi Pierre-Yves Hendrickx daar zo goed als zeker van, want volgens hem is de kans "9/10 dat het veld klaar geraakt".

Het veld van Charleroi was er al een tijdje slecht aan toe, al is de reden daarvoor niet bekend. In plaats van de grasmat te vervangen in aanloop naar play-off 1, besliste het bestuur om het nog even aan te zien, maar dat bleek allesbehalve de beste keuze. De staat van het veld verslechterde alleen maar en nu moet Charleroi tóch een nieuwe grasmat aanleggen.

"Zijn nog bezig met de analyse"

Waarom het veld er zo slecht aan toe was is nog steeds een raadsel in Charleroi. Ook daar heeft Hendrickx nog geen verklaring voor. "We zijn nog volop bezig met de laatste analyses uit te voeren, want dat weten nu nog niet", aldus de administratief directeur.

Poll: Snapt u dat Charleroi zo lang heeft gewacht?

TAGS  I  Charleroi  I   Anderlecht

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024