Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over Onyekuru

Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over Onyekuru
Donderdag 05 april 2018 - 10:45   I  

RSC Anderlecht begon allesbehalve goed aan play-off 1. Paars-wit verloor vorige week zondag in eigen huis met 0-2 van rechtstreekse concurrent AA Gent. De titel lijkt weg, maar viel er toch goed nieuws te noteren in Brussel. Henry Onyekuru staat steeds dichter bij zijn comeback.

De Nigeriaanse aanvaller ligt al een hele poos in de lappenmand. Een vervelende knieblessure belette Onyekuru de voorbije maanden om te trainen en te spelen. Omdat een operatie zich opdrong, leek het seizoen van de Everton-huurling er al op te zitten. Maar niets is minder waar, want daar is Onyekuru weer.

Volgens La Dernière Heure kan Onyekuru over twee weken de groepstrainingen hervatten. Halverwege de play-offs zou de Nigeriaan, die uiteraard wedstrijdritme mist, klaar moeten zijn om opnieuw in actie te komen. Bovendien is het niet duidelijk of Onyekuru zijn plaats heeft in het huidige elftal. Vanhaezebrouck speelt met wingers die de volledige flank moeten afdweilen, en dat is niet meteen de specialiteit van Onyekuru.

Toch zal de aanvaller er alles aan doen om straks in de ploeg te staan bij Anderlecht. Onyekuru heeft dit seizoen immers nog één ultiem doel: met Nigeria naar het WK in Rusland. Benieuwd of hem dat zal lukken.

Poll: Kan Onyekuru nog belangrijk zijn tijdens de play-offs?

TAGS  I  Onyekuru  I   Anderlecht  I   Everton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024