‘Real Madrid heeft grote twijfels over Hazard, en dit is waarom’

‘Real Madrid heeft grote twijfels over Hazard, en dit is waarom’
Woensdag 04 april 2018 - 18:26   I  

Waar speelt Eden Hazard volgend seizoen? Het is een vraag die heel wat voetballiefhebbers nu al enkele maanden bezighoudt. De Rode Duivel is dé grote ster van het huidige Chelsea, maar geniet interesse van enkele nog veel grotere clubs.

Chelsea, uittredend kampioen in de Premier League, maakt een belabberd seizoen door. The Blues prijken momenteel op een teleurstellende vijfde plaats in het klassement. De vierde in de stand, Tottenham, telt acht punten meer dan Chelsea. En dat wil zoveel zeggen als dat Chelsea volgend seizoen niet in de Champions League zal uitkomen.

Dat de Londense topclub naast een ticket voor het kampioenenbal dreigt te grijpen, is een regelrechte ramp. Enkele topspelers zoals Eden Hazard en Thibaut Courtois staan echt niet te springen om volgend seizoen opnieuw in de Europa League te gaan spelen. Zij willen zich kunnen tonen op het hoogste toneel, en dat is nog steeds de Champions League.

En dus zou ook Hazard na jaren trouwe Chelsea-dienst voor een transfer kunnen kiezen. Onze landgenoot leek voorbestemd voor een overstap naar Real Madrid, maar de Spaanse topclub zou nu toch steeds meer twijfelen aan de kwaliteiten van Hazard. The Evening Standard meldt dat Real zich dezer dagen afvraagt of het wel verstandig zou zijn om Hazard in huis te halen.

Vormdip, dure vogel en… Asensio

Het feit dat de Hazard en heel Chelsea de jongste tijd een enorme vormdip kennen, baart het bestuur van De Koninklijke zorgen. Is Hazard wel de speler die ze nodig hebben om hun eigen ploeg naar een hoger niveau te krijgen? Dat onze landgenoot ook nog eens meer dan 100 miljoen euro zou moeten kosten, spreekt alvast niet in zijn voordeel. En dan is er nog iets wat Real kan tegenhouden: Marco Asensio, vijf jaar jonger dan Hazard, beschikt over een gigantisch potentieel en in Santiago Bernabéu willen ze de ontwikkeling van hun goudhaantje niet in de weg staan. En dus blijft het afwachten om te zien waar Hazard zijn toekomst ligt.

Poll: Moet Hazard weg bij Chelsea?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024