Leko zag twee absolute uitblinkers bij Club Brugge

Leko zag twee absolute uitblinkers bij Club Brugge
Maandag 02 april 2018 - 22:09   I  

Club Brugge won maandagavond met het kleinste verschil van KRC Genk, en dat aan een strafschopdoelpunt in blessuretijd. Trainer Ivan Leko was na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser dan ook een tevreden man.

"Een zege of een gelijkspel: dat is een enorm verschil", steekt Leko van wal bij Sporza. "Ik zag vandaag een ploeg die misschien iets te veel wou. Waarom? Na Anderlecht-Gent was er extra adrenaline. Met een zege kon je hen op 9 punten zetten en het is een droom om zo aan de play-offs te beginnen. Genk heeft weer goed gespeeld tegen ons, maar ik ben blij dat we met genoeg geduld 90 minuten konden pushen."

Leko zag ook twee uitblinkers bij Club Brugge: Lior Refaelov en... Kenneth Vermeer. "Ik ben extra blij voor Rafa. Hij heeft een mooi cv, maar het is voor hem een moeilijk jaar. Hij is hier altijd sleutelspeler geweest en dus is het niet makkelijk als je plots op de bank moet zitten."

"Maar we hebben al vaak met hem gepraat en hem duidelijk gemaakt dat hij onze matchwinnaar kan worden in de play-offs. Sinds de sluiting van de transfermarkt heeft hij hard gewerkt en dat heeft vandaag zijn vruchten afgeworpen. Hij was samen met Vermeer onze matchwinnaar.”

Poll: Ben jij het eens met de door Leko aangeduide uitblinkers?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   RC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024