3 (!) opmerkelijke afwezigen in wedstrijdselectie Club Brugge

3 (!) opmerkelijke afwezigen in wedstrijdselectie Club Brugge
Zondag 01 april 2018 - 14:05   I  

Club Brugge begint op Paasmaandag aan play-off 1 met een thuiswedstrijd tegen KRC Genk. Meteen een serieuze test voor de ploeg van Ivan Leko, waar enkele belangrijke spelers ontbreken.

Als we een blik werpen op de wedstrijdselectie van blauw-zwart, valt onmiddellijk op dat Alexander Scholz, Benoit Poulain, Ivan Tomecak én Jelle Vossen ontbreken. Poulain ligt al een tijdje in de lappenmand en zal de komende weken nog niet in atie komen, terwijl Vossen nog niet helemaal fit is na een enkelblessure. Wat er precies Tomecak, is dan weer niet duidelijk. Scholz tot slot, is geschorst.

De twee verdedigers spelen pas sinds de winterstop bij Club Brugge, maar zullen tijdens de eerste play-off 1-wedstrijd van de Bruggelingen niet in actie komen. Jonge kerels als Touba, Vanlerberghe, Vlietinck en Diatta zitten wél in de selectie.

De selectie:

Gabulov, Vermeer, Horvath, Cools, Denswil, Mechele, Mitrovic, Touba, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken, Vanlerberghe, Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe, Dennis, Vlietinck en Diatta.

Poll: Wie wint morgen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Scholz  I   Vossen  I   Poulain  I   Tomecak  I   RC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024