Lukaku reageert na 100ste goal in Premier League

Lukaku reageert na 100ste goal in Premier League
Zondag 01 april 2018 - 07:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku scoorde zijn honderdste goal in de Premier League tijdens de 2-0-overwinning van Manchester United tegen Swansea. Een knappe mijlpaal, want nooit eerder kon een speler op zo'n jonge leeftijd al 100 keer scoren in de Engelse topklasse. Lukaku is nog altijd maar 24.

"Ik ben enorm blij met deze mijlpaal", vertelt de Rode Duivel aan de Engelse pers. "Ik ben erg blij om dit te bereiken in een competitie waar ik als jochie van zes al in wilde spelen. Maar ik ben hierheen gekomen met de droom om prijzen te winnen, dus dat is het voornaamste doel. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om."

Ook José Mourinho is erg trots op zijn speler. "Het is duidelijk dat hij beter wordt. Bij Chelsea was hij nog jong, maar hij heeft wel ervaring opgedaan bij goede clubs voordat hij naar Manchester United kwam. Hij heeft een goede mentaliteit", zegt de Portugees.

"Het gaat vervolgens ook om details als speler: je bewegingen op het veld, exact weten welke stappen je zet op het veld, en dat gaat gepaard met ervaring. Op zijn 24ste is er nog veel te leren, maar hij kan alleen maar beter worden."

Poll: Vind jij de kritiek op Lukaku nog terecht?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United  I   Mourinho

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024