Daarom zit Messi (verrassend) op de bank bij Barcelona

Daarom zit Messi (verrassend) op de bank bij Barcelona
Zaterdag 31 maart 2018 - 21:03   I  

Het interlandvoetbal heeft inmiddels weer plaats gemaakt voor het clubvoetbal. Ook de Primera Division trok zich opnieuw op gang. Leider FC Barcelona maakte zaterdag de verplaatsing naar Sevilla, maar sterspeler Lionel Messi werd ietwat verrassend op de bank gehouden.

Tijdens de interlandbreak moest Messi nog verstek geven voor de wedstrijden met de nationale ploeg omdat hij sukkelde met een lichte blessure aan de hamstrings. Zo speelde De Vlo niet mee tegen Italië (2-0-verlies) en zat hij ook tijdens de zware 6-1-nederlaag tegen Spanje op de tribune. Ook voor het duel tussen Sevilla en Barcelona werd Messi op de bank gehouden.

Moeten ze zich bij Barça dan toch zorgen maken om hun grote vedette? Het antwoord is ‘neen’. Donderdag hervatte Messi de groepstraining bij Barcelona, maar nauwelijks enkele dagen later wilde Valverde geen enkel risico nemen met zijn belangrijkste speler. Tijdens de komende weken staan er enkele belangrijke wedstrijden gepland en de trainer van De Blaugrana wil niet riskeren dat Messi dan niet volledig fit is.

Met de Champions League-wedstrijd tegen AS Roma in het verschiet zou het niet verstandig geweest zijn om Messi meteen negentig minuten te laten spelen tegen Sevilla. Daarom werd uiteindelijk in onderling overleg beslist om Messi op de bank te laten starten.

Poll: Zal Messi schitteren tegen AS Roma?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Sevilla

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024