'Gillet heeft meteen fikse waarschuwing na eerste zege in play-off 1'

'Gillet heeft meteen fikse waarschuwing na eerste zege in play-off 1'
Vrijdag 30 maart 2018 - 23:20   I  

Standard kon vanavond afstand nemen van Charleroi. Dat gebeurde wel pas in het absolute slot en na een heerlijke goal van Edmilson Junior. Met een knap afstandsschot kon hij Standard de eerste drie punten van play-off 1 schenken. Daarmee springt Standard ook meteen naar een gedeelde vierde plek.

Het komt ook meteen op drie punten van aartsrivaal Anderlecht, dat wel nog moet spelen tegen AA Gent. Standard lijkt op die manier meteen meer dan een figurantenrol te gaan vervullen. Dat denkt ook Jean-Francois Gillet, die vanavond in de goal mocht staan.

"Het was een gesloten wedstrijd, maar we werden gered door een heerlijke knal van Edmilson. Ik zou wel willen zeggen dat Standard het niet zal laten bij de beker. Wij willen meedoen met de grote jongens en voor het hoogst haalbare gaan. Standard is een grote club", aldus Gillet.

"We willen ze allemaal winnen"

Ook Renaud Emond was tevreden na de wedstrijd. Hij zag een hongerig Standard dat uiteindelijk de zege toch kon binnenhalen. Hij bekijkt alles wedstrijd per wedstrijd, maar zou ze wel allemaal graag winnen. Het was wel een moeilijke partij volgens hem.

"Het was een erg gesloten wedstrijd, maar we waren geduldig. We zijn goed aan de play-offs begonnen en zijn erg tevreden met de drie punten die we nu konden rapen. Het was niet de beste pot voetbal, maar we hebben onze tegenstander wel gedomineerd. We hebben het balbezit gehad. We zitten meteen goed in play-off 1 en we gaan proberen om alle wedstrijden te winnen", aldus Emond.

Poll: Kan Standard het Anderlecht nog moeilijk maken?

TAGS  I  Standard  I   Charleroi

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024