"Elke dag hoor ik hier de naam van Verheyen als coach vallen"

Vrijdag 30 maart 2018 - 18:00   I   door Redactie

Het zijn geen leuke tijden voor Adnan Custovic. De coach moet mogelijk opkrassen aan het einde van het seizoen bij KV Oostende. Gert Verheyen wordt nadrukkelijk genoemd als zijn opvolger. Ideaal omstandigheden om Play-off 2 aan te vatten zijn dat dus niet.

“Ik doe mijn job sinds ik hier ben en denk dat ik dit goed gedaan heb. Als je de stand bekijkt sinds mijn overname, staat KV Oostende zesde. Dit terwijl het nooit rustig was binnen de club. Het vertrek van de voorzitter, problemen rond bepaalde spelers, noem maar op. Volgens mij ben ik daar op een goeie manier mee omgegaan", zegt Custovic aan Het Laatste Nieuws.

"Ik kan mezelf niets verwijten en doe wat ik kan. Alleen hoop ik dat ik straks de kans krijg om als hoofdtrainer ook eens aan een seizoen te mogen beginnen. In de ideale wereld was mij dit al beloofd geweest, maar daar heb ik zelf geen vat op.” 

"Makkelijk is de situatie niet. Je probeert te werken, maar er is onzekerheid. En elke dag hoor je de naam van Verheyen vallen. Ik heb niets tegen Verheyen of tegen eender welke coach, maar eenvoudig is het niet. Ach, ik doe mijn werk en dan zien we wel. In play-off 2 gaan we alvast vol voor de eindwinst.”

Poll: Wie zou jij als coach van Oostende willen?

TAGS  I  KV Oostende  I   Custovic  I   Verheyen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024