Carcela spreekt over transfer naar deze Belgische topclub: "Mijn voorkeur"

Carcela spreekt over transfer naar deze Belgische topclub:
Vrijdag 30 maart 2018 - 09:25   I  

Mehdi Carcela speelt sinds eind januari opnieuw in de Jupiler Pro League. Standard huurt de aanvallende middenvelder tot het einde van het seizoen van de Spaanse club Granada en bemachtigde eveneens een aankoopoptie. Niet zo lang geleden stond Carcela echter nog dicht bij een overgang naar een andere Belgische topclub...

 

In de zomer van 2016 wilde Michel Preud'homme Carcela maar wat graag naar Club Brugge halen. Aanvankelijk leek een akkoord in de maak, maar uiteindelijk opteerde de Belgische Marokkaan toch voor een transfer naar Granada.

In een gesprek met Het Nieuwsblad verduidelijkt Carcela zijn keuze. “Ik wilde eigenlijk niet naar België terugkeren, maar omdat Preud'homme me vroeg, deed ik de moeite om erover te praten", aldus de technisch vaardige middenvelder.

De deal kwam uiteindelijk niet tot stand en Preud'homme liet zich zelfs ontvallen dat hij ontgoocheld was in Carcela. De Marokkaan had de telefoontjes van de Luikse oefenmeester immers niet beantwoord. "Op een bepaald moment begon iedereen me te bellen en nam ik voor niemand meer op. Ik gaf sowieso de voorkeur aan La Liga en trok naar Granada. Trouwens: in België speel ik nooit nog voor een andere club dan Standard", besluit Carcela.

Poll: Had jij Carcela graag bij Club Brugge gezien?

TAGS  I  Carcela  I   Standard  I   Olympiakos  I   Granada  I   Club Brugge  I   Anderlecht

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024