Carcela schept duidelijkheid: "Ik speel volgend jaar bij deze club"

Carcela schept duidelijkheid:
Vrijdag 30 maart 2018 - 06:05   I  

Mehdi Carcela keerde in januari van dit jaar terug naar de Jupiler Pro League. De aanvallende middenvelder speelt ondertussen opnieuw bij 'zijn' Standard. De Luikse club huurt Carcela tot het einde van het seizoen van Granada en bemachtigde eveneens een aankoopoptie. Maar blijft Carcela bij Standard?

"Momenteel: honderd procent. Ik dacht dat mijn aankoopoptie (Carcela wordt gehuurd van Granada, nvdr.) in juni nog gelicht kan worden. We gaan aan tafel zitten met de voorzitter", benadrukt Carcela in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Toch sluit de Belgische Marokkaan niet uit dat hij op termijn nog eens de stap naar een buitenlandse competitie zet. "Ik ben iemand die graag competities ontdekt en in Engeland en Italië heb ik nog niet gespeeld. Duitsland spreekt me niet echt aan. Maar volgend jaar zal ik hier nog spelen", besluit Carcela.

De 28-jarige Carcela verscheen tot dusver vier keer aan de aftrap in de Jupiler Pro League. Bij Standard rekenen ze op hun jeugdproduct om straks ook in play-off 1 te vlammen.

Poll: Is Carcela te goed voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Carcela  I   Standard  I   Olympiakos

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024