Coucke nu officieel voorzitter van RSCA en hij heeft boodschap voor fans

Coucke nu officieel voorzitter van RSCA en hij heeft boodschap voor fans
Woensdag 28 maart 2018 - 16:16   I  

Anderlecht kent een turbulent seizoen. Het begon met het ontslag van Weiler en nadien kwam de ene verrassing na de andere. Vanhaezebrouck kwam, zag, maar overwon nog niet. Coucke kwam te laat, want Van Holsbeeck moest met zijn handen gebonden aan de slag op de transfermarkt. Sterkhouders vertrokken, maar er kwam weinig in de plaats.

Hoewel het al een tijdje bekend was dat Coucke de nieuwe voorzitter zou worden, werd dat nog niet officieel. Normaal gezien zou Coucke maandag nieuws krijgen van De Mededingingsautoriteit, de vroegere Raad voor mededinging. Zij moesten onderzoeken of alles wel correct verlopen was. Vandaag kreeg Coucke eindelijk groen licht.

Coucke is dus vanaf heden officieel voorzitter van Anderlecht. De fans hopen alvast dat hij paars-wit naar nieuwe successen kan leiden. Coucke heeft heel wat werk voor de boeg, want zowel financieel als sportief zit Anderlecht wat in het slopt. Coucke is dé man om Anderlecht daaruit te trekken.

Meteen boodschap voor de fans

Coucke zou Coucke niet zijn als hij dat nieuws niet zelf wereldkundig kon maken via Twitter. Hij had ook meteen een duidelijke boodschap voor de fans van Anderlecht. "Clearance mededinging ontvangen, RSCA here we come, team en fans, samen naar mooie tijden!", aldus de nieuwe voorzitter van Anderlecht.

Poll: Zal Coucke veel veranderen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024