'Liverpool telt 97 miljoen neer voor gewilde topspits'

'Liverpool telt 97 miljoen neer voor gewilde topspits'
Maandag 26 maart 2018 - 17:17   I  

Liverpool incasseerde tijdens de vorige wintermercato zomaar eventjes 120 miljoen euro voor de uitgaande transfer van Philippe Coutinho. Daar komt op termijn nog eens 40 miljoen euro aan bonussen bovenop. Aan geld geen gebrek dus op Anfield, waar ze zich met het oog op volgend seizoen graag willen versterken.

Zo heeft Liverpool zijn oog laten vallen op Timo WernerBild maakte tijdens het voorbije weekend al bekend at The Reds de Duitse spits van RB Leipzig maar wat graag naar de Premier League willen halen. De 22-jarige Werner maakt al anderhalf seizoen het mooie weer bij Leipzig en zou zijn prestaties nu kunnen verzilveren met een toptransfer.

Volgens diverse Engelse media zou Liverpool bereid zijn om érg ver te gaan voor Werner. Sommige bronnen spreken zelfs over een potentiële deal van zomaar eventjes 97 miljoen euro. Jürgen Klopp zou Werner er maar wat graag bij hebben in zijn kern, dat is wel duidelijk.

Dit seizoen maakte Werner elf competitiedoelpunten, vorig seizoen klokte hij in de Bundesliga af op 21 treffers. Ook Manchester United en enkele andere topclubs zouden de Duitser al in het vizier hebben.

Poll: Is Werner 97 miljoen euro waard?

TAGS  I  Werner  I   RB Leipzig  I   Liverpool

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023