Eden Hazard spreekt klare taal over zijn toekomst: "Dit ga ik doen"

Eden Hazard spreekt klare taal over zijn toekomst:
Maandag 26 maart 2018 - 16:16   I  

Eden Hazard staat tot nader order nog steeds onder contract bij Chelsea, maar enkele andere Europese topclubs zouden naar de diensten van de Rode Duivel hengelen. Op een persmoment bij de nationale ploeg sprak Hazard evenwel klare taal over een eventuele transfer.

"Kijk, ik ga nu eerst de competitie afwerken, dan het WK spelen en dan vertrek ik met vakantie", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Hazard. "Wat daarna gebeurt zien we wel. Ik denk er nog niet aan. Ik heb nog twee jaar contract bij Chelsea, waar ik heel gelukkig ben."

De voorbije weken en maanden was er ook heel wat te doen omtrent de positie van Hazard, die door Chelsea-trainer Antonio Conte meermaals als centrumspits werd uitgespeeld. "Ik speel best graag als nummer negen. Dat is het probleem niet", verraste Hazard. "Dat is anders dan spelen op mijn normale positie. Maar het is niet zo dat ik het niet graag doe. Ik wil gewoon op het veld staan. Als nummer 9, nummer 10,... Ik wil zelfs linksachter spelen als de coach dat wil."

Real Madrid

Ondanks het feit dat hij al meermaals als diepe spits moest fungeren, lijkt dat dus geen extra reden te zijn om Chelsea te verlaten. Toch zullen andere topclubs zoals Real Madrid en Paris Saint-Germain zich nog niet gewonnen geven. De twee Europese grootmachten zijn fan van Hazard en hopen hem in de toekomst binnen te halen.

Poll: Moet Hazard weg bij Chelsea?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   Rode Duivels

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024