'Monaco heeft zinnen op deze Rode Duivel gezet'

'Monaco heeft zinnen op deze Rode Duivel gezet'
Maandag 26 maart 2018 - 08:07   I  

Met Youri Tielemans loopt er bij AS Monaco al één Rode Duivel rond, maar mogelijk krijgt de middenvelder straks gezelschap van een landgenoot. Zo zou de Franse topclub zich in het tussenseizoen maar wat graag versterken met... Marouane Fellaini.

Fellaini is na afloop van dit seizoen einde contract bij Manchester United en tekende nog steeds niet bij bij de Engelse topclub. Op Old Trafford hanteren ze een regel die stelt dat spelers boven de dertig jaar slechts een contractverlenging van één jaar krijgen. Fellaini vindt dat maar niets en wil een overeenkomst op lange termijn. De contractonderhandelingen tussen beide partijen schieten niets op en dus hopen andere clubs van de situatie te profiteren.

Eerder was er al sprake van interesse van Besiktas, Galatasaray en Paris Saint-Germain, maar volgens La Dernière Heure is er nu nog een club die op Fellaini aast: AS Monaco. De club uit het prinsdom zou onze landgenoot reeds gecontacteerd hebben en duidelijk gemaakt hebben dat hij welkom is bij de club. Fellaini zelf is evenwel van plan om de kat uit de boom te kijken. Hij zit in een luxepositie en wacht mogelijk zelfs het WK in Rusland af om de knoop door te hakken.

Poll: Zou Monaco een goede club zijn voor Fellaini?

TAGS  I  Fellaini  I   Manchester United  I   Mourinho  I   Besiktas  I   PSG  I   Monaco

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024