'Deze Rode Duivels troeven al andere spelers af op training'

'Deze Rode Duivels troeven al andere spelers af op training'
Zondag 25 maart 2018 - 20:35   I  

Er werd pittig getraind dit weekend bij de Rode Duivels. Gisteren stond er een bijzonder zware training op het programma, waardoor de teugels vandaag wel wat losser mochten. De kern werd verdeeld in drie ploegjes, die onderling mochten uitmaken wie het beste was.

De drie teams werden op basis van de regio van afkomst ingedeeld. Team Leuven-Brussel bestond uit Dedryck Boyata, Yannick Carrasco, Youri Tielemans, Leander Dendoncker, Kevin De Bruyne, Dries Mertens, Michy Batshuayi en Koen Casteels. Voor Antwerpen speelden Dembélé, Nainggolan, Lukaku, Vermaelen, Alderweireld, Limbombe, Vertonghen en Sels. De rest van België speelde met Ciman, Mirallas, Thorgan en Eden Hazard, Witsel, Origi, Meunier en Mignolet. Dat weet Het Nieuwsblad.

Dries Mertens was dan ook zo fier als een gieter om op de persconferentie te vertellen dat zijn ploegje gewonnen had. “De drie ploegen waren Antwerpen, Brussel-Leuven en de rest van België. En Brussel-Leuven, waar ik toe behoor, heeft gewonnen. Met Michy Batshuayi als kapitein”, aldus Mertens. Ook Tielemans was blij met het resultaat en deelde deze foto via Twitter.

Poll: Denkt u dat de sfeer goed zit bij de Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024