'Bondscoach Ryan Giggs kiest volgende club uit voor sterspeler Gareth Bale'

'Bondscoach Ryan Giggs kiest volgende club uit voor sterspeler Gareth Bale'
Zondag 25 maart 2018 - 12:47   I  

Gareth Bale kon het debuut van Ryan Giggs als bondscoach van Wales niet mooier beginnen. Met een hattrick tegen China zette de sterspeler zijn ploeg op weg naar een vlotte 0-6 zege. Meteen een binnenkomer voor Giggs, die Albert Stuivenberg als assistent naast zich heeft zitten.

Over de toekomst van Bale worden heel wat vragen gesteld. De snelle flankspeler werd geteisterd door blessures en kon niet brengen bij Real Madrid dit seizoen wat ze hadden gehoopt. Daarom zou Real Madrid op zoek zijn naar een vervanger voor Bale, die dan terug zou keren naar de Premier League. Daar zou Manchester United, de ex-club van Giggs, hem met open armen ontvangen.

"Niet veel clubs hebben dat"

Toch geeft Giggs Bale de raad mee om gewoon in Madrid te blijven. Real Madrid is een speciale club die elk seizoen wel prijzen pakt. Dat is meteen duidelijk als je naar de prijzenkast van Bale kijkt. Giggs raadt Bale een terugkeer naar de Premier League dan ook af.

"Zijn toekomst ligt bij Real Madrid. Ik ben naar de wedstrijd tegen PSG gaan kijken en veel mensen vonden dat de Fransen favoriet waren. Maar Real Madrid heeft een speciaal aura rond haar en niet veel clubs hebben dat. Dus uiteraard wil je bij zo een club blijven", aldus Giggs volgens The Sun.

"Zelfde transformatie als Ronaldo"

Giggs speelde zowel met Ronaldo als met Bale samen en ziet dan ook een belangrijke overeenkomst. "Hij heeft een grote kwaliteiten en dat is doelpunten maken, op welke manier dan ook. Ronaldo heeft hetzelfde en hebben trouwens nog gelijkenissen. Zo begonnen ze alletwee als flankspeler, maar nu zijn ze doelpuntenmakers geworden."

Poll: Moet Bale bij Real Madrid blijven?

TAGS  I  Real Madrid  I   Bale  I   Giggs

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022