Meunier praat zijn mond voorbij: "Hij vertrekt bij PSG"

Meunier praat zijn mond voorbij:
Zaterdag 24 maart 2018 - 22:57   I  

Thomas Meunier neemt vaak geen blad voor de mond tijdens interviews en onze landgenoot lijkt niet meer te veranderen. Zo praatte hij nu zijn mond voorbij over de toekomst van Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery.

“Ik wacht af”, vertelde de rechtsachter aan France Football over zijn toekomst. “Er gaat namelijk veel veranderen na dit seizoen, inclusief de coach." Met die uitlatingen heeft Meunier meteen verklapt dat zijn huidige trainer aan zijn laatste maanden bezig is in het Parc des Princes.

PSG stevent in de Ligue 1 af op de landstitel, maar werd in de kwartfinales van de Champions League uitgeschakeld door Real Madrid. Dat hebben de PSG-bazen duidelijk nog niet kunnen verkroppen. Emery zal na afloop van dit seizoen aan de kant geschoven worden.

De voorbije weken werd de vrije Luis Enrique alvast in verband gebracht met een verhuis naar Parijs. De ex-trainer van FC Barcelona zit momenteel zonder werk en geniet van een sabbatjaar. Ook Antonio Conte, wiens job bij Chelsea aan een zijden draadje hangt, staat op het verlanglijstje van PSG.

Poll: Moet PSG Emery ontslaan?

TAGS  I  Meunier  I   Emery  I   PSG

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024