'Deze Belgische club ligt in polepositie om Limbombe binnen te halen'

'Deze Belgische club ligt in polepositie om Limbombe binnen te halen'
Vrijdag 23 maart 2018 - 19:15   I  

Waar speelt Stallone Limbombe volgend seizoen? Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk. Eén ding is zeker: de flankaanvaller hoeft zich geen zorgen te maken, want verschillende clubs liggen al op vinkenslag om hem binnen te halen.

"Ik denk dat het na de play-offs over zal zijn. Ze bellen me niet. Wat moet ik doen? Zelf bellen? De trainer zegt altijd dat hij me erbij wil volgend seizoen en in me gelooft. Hij heeft nu echt gezien wat ik kan, maar hij stelt de contracten niet op", zei Limbombe donderdag in de kranten.

"In Antwerp is alles raar. Ik ben hier nu vier jaar en heb al veel meegemaakt. Goede en slechte tijden. It is what it is. Ik zeg ook tegen de trainer dat ik wil blijven. Ik voel me hier thuis. Bij Antwerp werd ik prof. Maar wat wil je dat ik doe? Ik ga het missen om speler van Antwerp te zijn", voegde de winger er nog aan toe. Het is dan ook duidelijk: Limbombe gaat The Great Old straks verlaten.

Rest ons de vraag welke club het pleit om de oudere broer van Club Brugge-speler Anthony gaat winnen. Genk is dan wel geïnteresseerd, volgens de laatste stand van zaken zou het toch AA Gent zijn dat in polepositie ligt om Limbombe binnen te halen. De 26-jarige Congoles Belg zou in de Ghelamco Arena de vervanger van Moses Simon moeten worden. De Nigeriaan hoopt komende zomer een transfer te versieren.

Poll: Zou Limbombe passen bij AA Gent?

TAGS  I  Limbombe  I   Antwerp  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024