Meunier is duidelijk over vertrek bij PSG: 'Daar hangt het van af'

Meunier is duidelijk over vertrek bij PSG: 'Daar hangt het van af'
Vrijdag 23 maart 2018 - 17:18   I  

Thomas Meunier is bij Paris Saint-Germain bezig aan zijn tweede seizoen. Ondanks het feit dat de Rode Duivel het prima doet als hij zijn kans krijgt, knaagt het steeds meer dat hij de ervaren Dani Alves voor zich moet dulden. Meunier wil vaker aan spelen toekomen - al dan niet bij PSG.

"Ik ben geen achttien jaar meer. Ik moet op regelmatige basis spelen bij mijn club", tekende Het Nieuwsblad vrijdagnamiddag tijdens een persmoment van de Rode Duivels op uit de mond van Meunier. Toch kijkt de rechtsback nog even de kat uit de boom: "De club kent mijn standpunt, maar ik wacht met een beslissing te nemen over mijn toekomst, want veel dingen kunnen nog veranderen in de loop van het seizoen. Mogelijk krijgen we zelfs nog een andere coach."

Sinds Meunier Club Brugge inruilde voor PSG, werd hij alleen maar beter. "Ik heb meer zelfvertrouwen dan twee jaar geleden. Ik denk dat mijn niveau omhoog gegaan is. Ook mentaal ben ik gegroeid bij PSG", benadrukt de vleugelback. Meunier ziet zelfs een positief aspect aan het feit dat hij bij zijn club niet alles speelt. "Ik voel me zeer goed. Mijn conditie is goed. Omdat ik af en toe aan de kant blijf, behoud ik mijn frisheid. Ik doe extra trainingen op momenten dat ik niet speel. Je moet je geen zorgen maken over mijn fysiek. Ik heb matchen gespeeld. Ik voel me goed."

"Het WK is iets dat ik wil meemaken"

Dat Meunier het goed doet als hij zijn kans krijgt bij PSG, is ook Roberto Martinez ongetwijfeld niet ontgaan. "Het is op basis van je prestaties bij de club dat je een selectie afdwingt voor de Rode Duivels. Dus ik moet wel af en toe spelen. Maar ik heb de laatste matchen geregeld gespeeld. Het WK is iets dat ik wil meemaken. Ik ga er alles aan doen om bij de 23 te zijn", besluit Meunier.

Poll: Moet Meunier vertrekken bij PSG?

TAGS  I  Meunier  I   PSG  I   Rode Duivels  I   Emery  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024