Witte rook: Anderlecht neemt definitieve beslissing over Roef

Witte rook: Anderlecht neemt definitieve beslissing over Roef
Vrijdag 23 maart 2018 - 07:46   I  

RSC Anderlecht verhuurt Davy Roef sinds het begin van het seizoen aan Waasland-Beveren, waar de doelman een basisplaats heeft afgedwongen. De voorbije weken beraadde paars-wit zich over de toekomst van Roef en nu heeft het een definitieve beslissing genomen.

Het Laatste Nieuws weet met zekerheid te zeggen dat Roef ook volgend seizoen doelman van Waasland-Beveren zal zijn. Anderlecht zal de doelman nog een jaartje verhuren aan De Leeuwen. Niet onbelangrijk voor Waasland-Beveren: het bemachtigde tijdens de onderhandelingen met paars-wit ook een optie om de huurling na volgend seizoen definitief aan te trekken.

Die aankoopoptie bemachtigde Waasland-Beveren tijdens de onderhandelingen over de transfer van Ryota Morioka, die in januari overstapte naar het Constant Vanden Stockstadion. Op de Freethiel zijn ze alvast uitermate te spreken over het seizoen van de 23-jarige Roef.

Deportivo

Eerder deze week werd Roef nog even in verband gebracht met een terugkeer naar de Spaanse laagvlieger Deportivo La Coruna, de club waar hij vorig seizoen een half seizoen actief was. Depor gelooft nog steeds in Roef, maar de Belgische goalie opteert er ook zelf voor om langer bij Waasland-Beveren te blijven.

Poll: Is het een goede zaak dat Roef bij Waasland-Beveren blijft?

TAGS  I  Roef  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024