Clement volgt bij Genk het voorbeeld van... Vanhaezebrouck

Clement volgt bij Genk het voorbeeld van... Vanhaezebrouck
Donderdag 22 maart 2018 - 17:48   I  

KRC Genk verzekerde zich op het nippertje van een plaats in play-off 1, en daarin wil het geen mal figuur slaan. Na de verloren bekerfinale tegen Standard zet trainer Philippe Clement dan ook alles op alles om zijn ploeg klaar te stomen voor de komende tien wedstrijden.

Clement volgt daarbij het voorbeeld van Hein Vanhaezebrouck. De oefenmeester gaf zijn spelers onlangs enkele dagen vrij om te rusten en Clement doet bij Genk nu net hetzelfde. De spelers van Genk krijgen rust van vrijdag tot en met zondag. Maandag moeten ze zich opnieuw op de club melden.

Vanaf dan bereiden ze zich in Genk voor de volled honderd procent voor op de start van play-off 1. Genk begint met een uitwedstrijd op het veld van Club Brugge aan play-off 1. De wedstrijd staat gepland op maandag 2 april (Paasmaandag) om 18 uur.

Dat Clement zijn spelers vrijaf geeft, heeft ook veel te maken met het feit dat dezer dagen heel wat jongens interlandverplichtingen hebben. De volgende spelers waren daardoor sowieso al niet op de club: Vukovic, Ingvartsen, Samatta, Colley, Khammas, Jackers, Schrijvers, Wouters, Karelis, Malinovskyi, Uronen en Zhegrova. 

Poll: Is het een goed idee om de spelers wat extra rust te geven?

TAGS  I  RC Genk  I   Anderlecht  I   Clement  I   Vanhaezebrouck

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024