Zeer verontrustend nieuws over Alexis Sanchez

Zeer verontrustend nieuws over Alexis Sanchez
Woensdag 21 maart 2018 - 23:20   I   door Fabian Morren

Manchester United versterkte zich in januari met Alexis Sanchez. Een echte toptransfer en een groot verlies voor Arsenal. Amper twee maanden later blijft van die toptransfer al niet veel meer over. De Chileen heeft het bijzonder moeilijk bij zijn nieuwe club en de vrees is groot bij Man U.

Bij de Engelse topclub is men bang dat er een tweede Angel Di Maria is. De Argentijn kwam destijds over van Real Madrid, maar kon de hoge verwachtingen op Old Trafford nooit waarmaken. Men vreest nu dat Sanchez hetzelfde zal overkomen en dat zou wel een zeer bittere pil zijn voor de Mancunians, die veel verwachten van Sanchez.

In de FA Cup-wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Brighton zat Sanchez op de bank. Sinds hij in januari overkwam van Arsenal scoorde hij amper één keer. Volgens The Daily Mail gaat het grondig mis met Sanchez, ook naast het veld. Zo zou hij zich afzonderen van de rest van de groep.

Flop?

De technische staf is erg geschrokken van de houding van Sanchez. Die is zeer negatief. Hij loopt er ongelukkig bij en eet zelfs geregeld alleen op de club. "Hij ziet eruit als iemand die hier niet wil zijn", zegt een bron dicht bij de club. Of hoe de toptransfer van Mourinho plots een floptransfer dreigt te worden.

Poll: Vind jij Sanchez een goeie transfer voor Man U?

TAGS  I  Manchester United  I   Alexis Sanchez  I   shw

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023