Divock Origi naar deze Belgische topclub?

Divock Origi naar deze Belgische topclub?
Woensdag 21 maart 2018 - 22:00   I   door Redactie

De carrière van Divock Origi lijkt ietwat op een zijspoor te zitten. De aanvaller wordt momenteel door Liverpool uitgeleend aan Wolfsburg. Daar begon hij ontzettend goed. Wolfsburg had zelfs de intentie om hem definitief over te nemen van Liverpool, maar intussen is alles gekeerd.

Origi is hopeloos op zoek naar de juiste vorm. Het gaat niet goed met de spits en hij is zijn basisplaats kwijt bij Wolfsburg. De Duitse club heeft ook al besloten niet meer met hem te willen verder gaan na dit seizoen. Dat betekent dat hij dus moet terugkeren naar Liverpool, maar ook daar heeft hij geen toekomst.

Mogelijk moet Origi een stap terugzetten. Een Belgische topclub zou dan een optie kunnen zijn. Vooral Anderlecht dan, dat met zekerheid op zoek gaat naar aanvallende versterking volgend seizoen. Het laat zich bovendien raden dat Marc Coucke wel zal willen uitpakken op de transfermarkt. Origi huren van Liverpool zou bijvoorbeeld wel wat zijn.

Dimata

Coucke zei al dat hij geïnteresseerd is in Landry Dimata. Ook hij speelt bij Wolfsburg en heeft er geen vaste basisplaats. Dimata en Coucke werkten al samen bij KV Oostende. Alleen liet Dimata enkele dagen geleden nog weten dat hij eerst wil proberen om in Duitsland te slagen. Hij ziet een transfer naar Anderlecht dus niet zitten.

Poll: Zou Origi een goeie aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Dimata  I   Coucke  I   Wolfsburg  I   Origi  I   shw

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024