'Club Brugge onderhandelt nu al over eerste zomeraanwinst'

'Club Brugge onderhandelt nu al over eerste zomeraanwinst'
Woensdag 21 maart 2018 - 16:32   I  

Club Brugge toonde zich tijdens de transferperiode in januari érg bedrijvig. De leider in de Jupiler Pro League haalde verschillende nieuwe spelers in huis en is nu zelfs al bezig met zomermercato. Zo gaan Vincent Mannaert en co nu al onderhandelen over de eerste blauw-zwart zomeraanwinst.

Club Brugge is uitermate tevreden over de prestaties van verdediger Matej Mitrovic. De Kroaat kwam eind januari op uitleenbasis over van de Turkse topclub Besiktas en veroverde vrijwel onmiddellijk een basisplaats. Blauw-zwart bemachtigde tijdens de onderhandelingen over de verhuur van Mitrovic een aankoopoptie en lijkt nu ook van plan om die te lichten.

Alleen vormt de hoge transfersom, Besiktas vraagt 4,5 miljoen euro, momenteel nog een struikelblok. Volgens diverse Turkse media wil Club Brugge daarom opnieuw rond de onderhandelingstafel gaan zitten met Besiktas, in de hoop dat de Turken de vastgestelde prijs laten zaken.

Mitrovic voelt zich alvast prima in Brugge. "In Istanbul was er veel verkeer en was het erg druk. Iedereen was altijd gehaast. Hier is het mooi, rustig en goed leven. Het is een oude stad, maar ik vind het hier leuker", liet de verdediger zich in een gesprek met Club TV.

Poll: Hoop jij dat Mitrovic definitief naar Club Brugge komt?

TAGS  I  Mitrovic  I   Club Brugge  I   Besiktas

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024