'Real Madrid hakt knoop door: Deze spits vervangt Benzema'

'Real Madrid hakt knoop door: Deze spits vervangt Benzema'
Woensdag 21 maart 2018 - 15:20   I   door Redactie

Real Madrid lijkt de knoop te hebben doorgehakt over wie de nieuwe spits moet worden. Het staat vast dat de Koninklijke komende zomer op de transfermarkt een nieuwe topaanvaller aantrekt. Trainer Zinédine Zidane heeft het licht op groen gezet voor de komst van Robert Lewandowski, zo meldt El Mundo Deportivo.

De Spaanse krant gaat zelfs nog een stapje verder en meldt dat er al een akkoord is met de aanvaller van Bayern München. Lewandowski heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een serieuze boon heeft voor Real. De Spaanse topclub heeft besloten om Karim Benzema deze zomer te vervangen. Het krediet van de Franse spits in Bernabéu is op.

Real dacht ook aan Harry Kane, de topschutter uit de Premier League. Het prijskaartje van Kane zou echter kunnen oplopen tot 200 miljoen euro en dat vindt Real net iets te gortig. Lewandowski is een goedkoper alternatief en bovendien hoopt Real door James Rodriguez in de deal te betrekken nog wat van de transfersom te af te kunnen pitsen.

Kane te introvert

Bovendien vindt men bij Real dat het karakter van Lewandowski beter bij de club past dan dat van Kane. Er bestaat de vrees dat Kane te introvert is, waardoor hij mogelijk moeite zou hebben om zich aan te passen aan het leven in Madrid. Hetzelfde is al gebeurd met Gareth Bale en die fout wil Real niet nog eens maken. Ook hij kwam toen over van Tottenham.

Poll: Vind jij Lewandowski een goeie spits voor Real Madrid?

TAGS  I  Kane  I   Real Madrid  I   Lewandowski  I   Bayern München  I   Tottenham  I   shw

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024