'Antwerp neemt dit besluit over toekomst van Bölöni'

'Antwerp neemt dit besluit over toekomst van Bölöni'
Woensdag 21 maart 2018 - 07:19   I  

Royal Antwerp FC greep helemaal op het einde van de reguliere competitie naast een plaats in play-off 1. Door de mindere resultaten naar de jaarwisseling werd de aanpak van trainer Laszlo Bölöni al meermaals in vraag gesteld, maar nu heeft het bestuur van Antwerp een definitief besluit genomen omtrent de toekomst van de coach.

Gazet van Antwerpen meldt dat Bölöni trainer blijft op De Bosuil. Dat wilde Antwerp graag benadrukken, onder meer na de berichtgeving over de toekomst van Michel Preud’homme. De Luikenaar werd in verband gebracht met een overstap naar The Great Old, waar hij opnieuw zou kunnen samenwerken met Luciano D’Onofrio.

“Wij gaan door met Laszlo Bölöni”

Toch lijkt de komst van Preud’homme op dit moment niet aan de orde voor Antwerp. “Wij gaan door met Laszlo Bölöni”, klinkt het duidelijk op De Bosuil. De Roemeen leidde Antwerp – met een pak nieuwe spelers – nog voor de jaarwisseling naar het behoud en daar is het bestuur hem zeer dankbaar. Dat de club een deelname aan play-off 1 misliep, wordt Bölöni dan ook niet aangewreven.

Bölöni zette vorige zomer zijn handtekening onder een overeenkomst van twee seizoenen. Het spreekt voor zich dat de Roemeen volgend seizoen zijn aanpak wat zal moeten aanpassen, maar bij Antwerp zijn ze er zeker van dat Bölöni ook in de volgende twaalf maanden voor goede resultaten kan zorgen.

Poll: Is Bölöni de juiste man op de juiste plaats bij Antwerp?

TAGS  I  Bölöni  I   Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024