Ex-speler Anderlecht sluit terugkeer niet uit: "RSCA zit in mijn hart"

Ex-speler Anderlecht sluit terugkeer niet uit:
Dinsdag 20 maart 2018 - 22:16   I  

Anderlecht heeft de voorbije seizoenen heel wat talenten, al dan niet bewust, zien vertrekken. Sommige van die talenten maken een mooie carrière, andere talenten keren vroeg of laat terug naar het oude nest. Bij Anderlecht zien ze normaal gezien oude spelers wel graag terugkomen. Dat werd deze zomer nog duidelijk toen RSCA vol voor Aleksandar Mitrovic ging.

Een van die talenten die Anderlecht vroegtijdig verliet was Dodi Lukebakio. De jonge speler maakte dit seizoen furore bij Charleroi en dat leverde hem ook een transfer naar Watford op. In een gesprek met La DH vertelde Lukebakio ook dat hij dat voorstel niet kon weigeren.

"Ik dacht niet dat ik zou vertrekken in januari, maar als je dan toch aanbiedingen krijgt, dan ga je die een beetje bekijken. Toen Watford kwam heb ik snel toegehapt. De Premier League is altijd mijn droom geweest", aldus Lukebakio.

Terugkeer naar Anderlecht?

Bij Anderlecht heeft hij eigenlijk nooit kunnen schitteren en dat steekt toch wat bij Lukebakio. Hij heeft er nooit echt volledig zijn kans gekregen, maar toch blijft Anderlecht in zijn hart zitten. Hij sluit een terugkeer naar het oude nest dan ook niet uit.

"Iedereen weet dat Anderlecht speciaal blijft voor mij en het blijft de club waar ik opgeleid ben. Je zal mij nooit een kwaad woord horen zeggen over Anderlecht. Het is alleen jammer dat ik er niet kon doorbreken. Anderlecht blijft echter in mijn hart. Of ik ooit terugkeer? Dat zal ik nooit uitsluiten", aldus Lukebakio.

Poll: Keert Lukebakio ooit nog terug?

TAGS  I  Anderlecht  I   Lukebakio  I   Watford

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024