Martinez verrast vriend en vijand: "Ik ben onder de indruk van hem"

Martinez verrast vriend en vijand:
Dinsdag 20 maart 2018 - 16:35   I  

Roberto Martinez stond de pers ook dinsdagmiddag te woord. De oefenmeester van de nationale ploeg had het onder meer over de training van vanmorgen. Er is Martinez iets opgevallen. Hij is immers onder de indruk van... Leander Dendoncker.

Dendoncker beleeft allesbehalve een prettig seizoen. Tijdens de zomermercato wilde Anderlecht de speler niet laten gaan, en in januari was het hetzelfde liedje. En dat terwijl Dendoncker zelf maar wat graag een stap vooruit had gezet. Na de beide transferperiodes liep de man die bij Hein Vanhaezebrouck centraal achterin moet spelen niet bepaald over van het zelfvertrouwen.

Dendoncker kende dit seizoen al meer slechte dan goede wedstrijden, maar de bondscoach liet hem ondanks alle miserie niet vallen. En vandaag bewees Dendoncker dat Martinez het niet bij het verkeerde eind heeft door hem op te roepen.

"De training was goed, sommige spelers konden herstellen. Dendoncker oogt heel matuur. Ik ben onder de indruk van hem, zeker na zijn moeilijk jaar", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Martinez. "Hij moet nu focussen om de competitie met Anderlecht te winnen. Het was ook leuk werken met Limbombe. Kortom: het was een goede trainingssessie."

Poll: Werd Dendoncker terecht opgeroepen voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Martinez  I   Dendoncker  I   Anderlecht  I   Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024