Losada komt met drastisch nieuws na gemiste promotie Beerschot Wilrijk

Losada komt met drastisch nieuws na gemiste promotie Beerschot Wilrijk
Dinsdag 20 maart 2018 - 11:24   I  

Dat Losada ondertussen een echt icoon is van Beerschot en Beerschot Wilrijk mag duidelijk zijn. Voor Beerschot speelde hij in totaal 121 wedstrijd. In het truitje van Beerschot Wilrijk deed hij daar nog eens 63 wedstrijden bij. In totaal scoorde hij 60 keer en gaf hij 29 assists. Statistieken om trots op te zijn dus.

Aan die statistieken zal hij nog weinig wedstrijden kunnen toevoegen, want Beerschot Wilrijk heeft vandag bekendgemaakt dat Losada een punt zet achter zijn actieve voetbalcarrière. Na play-off 2 hangt hij zijn voetbalschoenen aan de haak. Zo kunnen we nog een laatste keer genieten van de 35-jarige balvirtuoos.

De Argentijn zal vanaf volgend seizoen wel een nieuwe functie bekleden bij 'de club van zijn hart'. Momenteel volgt de 35-jarige speler trouwens ook een trainerscursus, dus een plekje in de technische staf lijkt best mogelijk te worden.

Persconferentie

Deze namiddag om 16.30 uur geven Hernan Losada, voorzitter Eric Roef en Francis Vrancken, eigenaar van DCA, meer uitleg tijdens een persconferentie in het Olympisch Stadion. De Argentijnse maestro en de club zullen er ook hun nieuwe samenwerking toelichten. Dat is nog te lezen op de website van de club. Straks weten we dus meer.

Poll: Gaan we nog genieten van Losada in play-off 2?

TAGS  I  Losada  I   Beerschot Wilrijk

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024