Antwerp boekt mooi resultaat tegen Newcastle, verrassende speler valt op

Antwerp boekt mooi resultaat tegen Newcastle, verrassende speler valt op
Zondag 18 maart 2018 - 14:50   I  

Antwerp is momenteel volop bezig met het voorbereiden op play-off 2. Bölöni doet dat in het Spaanse Roldan, de plek van hard labeur voor de spelers van Antwerp. Vandaag stond er een erg aantrekkelijke oefenwedstrijd op het programma. Antwerp speelde tegen Newcastle, de nummer 13 uit de Premier League.

Antwerp speelde een puike partij en kon uiteindelijk 1-1 gelijkspelen tegen Newcastle. Na de 90 minuten werd er nog gevoetbald. Daarin kon doelman Kevin Debaty van Antwerp zich onderscheiden door een strafschop van Gayle te stoppen.

Afwezige Owusu

Owusu ging nog niet mee op stage en dat begreep Bölöni eerder niet. "Ik begrijp de afwezigheid van William niet goed”, reageert trainer Laszlo Bölöni in Gazet van Antwerpen. “Blijkbaar heeft zijn dochter koorts. Misschien komt hij nog als haar temperatuur gezakt is.” Het is dus afwachten of Owusu, die dit seizoen zijn waarde meermaals bewees, later nog zal aansluiten.

Owusu is overigens niet de enige afwezige. Internationals Pitroipa (Burkina Faso), Siani (Kameroen), Oulare en Teunckens (België U21) en de geblesseerden Sall (pols), Achter en Touré zijn er ook niet bij. Er is echter ook een opvallende naam bij: Gounè Niangadou, een twintigjarige Malinese aanvallende middenvelder die sinds oktober bij de beloften.

Poll: Kan Antwerp nog Europees voetbal afdwingen via play-off 2?

TAGS  I  Antwerp  I   Newcastle

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024