Neymar naar Real? Zidane komt met verrassend antwoord

Neymar naar Real? Zidane komt met verrassend antwoord
Zaterdag 17 maart 2018 - 16:49   I  

Neymar ligt voorlopig in de lappenmand en komt meer dan waarschijnlijk niet meer in actie voor PSG dit seizoen. Hij zal zich zelfs nog mogen reppen om fit aan het WK te beginnen. Het werd voor de Braziliaan dus niet het seizoen waarop hij gehoopt had, want hij kwam maar met één doel naar Parijs: als stervoetballer van elftal de Champions League winnen.

Daar stak Real Madrid een stokje voor, waardoor die droom meteen aan diggelen lag. Er steken trouwens heel wat geruchten de kop op dat Neymar PSG komende zomer zal verlaten. De negatieve berichten rond de Braziliaanse stervoetballer circuleren eigenlijk al een heel seizoen. Problemen met de trainer, met de spelers, met de club,...

Spijt

De spanningen tussen Neymar en de club lopen bij momenten hoog op. Daarom zou er wel eens snel een einde kunnen komen aan de samenwerking. De Braziliaan lijkt echter spijt te hebben van zijn transfer. Real Madrid wil hem graag terug naar Spanje halen. Volgens Manu Sainz, een bekende Spaanse journalist, hebben vertegenwoordigers van Real al rond de tafel gezeten met de vader van Neymar, die ook zijn zaakwaarnemer is. De Spaanse topclub zou bereid zijn om 400 miljoen euro neer te tellen voor hem.

"We kennen zijn kwaliteiten"

Zidane kreeg op zijn persconferentie alweer vragen over een eventuele komst van Neymar, al wil die daar liever niet te diep op ingaan. Neymar is een speler van PSG en Zidane praat alleen maar over de spelers van Real Madrid. Al kent Zidane zijn kwaliteiten wel.

"Het is niet goed om te praten over een voetballer die niet van ons is. We respecteren Paris Saint-Germain. We kunnen ons niet met dergelijke zaken bezighouden. Het is een goede voetballer en dat weten we. Iedereen weet wie Neymar is en hoe goed hij is.”

Teamspeler

Tegen de BBC zei Zidane wel iets opmerkelijks, namelijk dat Real Madrid een ploeg is voor teamspelers. En dat is Neymar niet echt, want hij is op zoek naar persoonlijke successen. “Hier spelen veel zeer goede spelers. De mix van BBC en andere spelers… iedereen die hier komt spelen weet wat spelen voor Real Madrid betekent. De club denkt altijd aan het teambelang.”

Poll: Zou Zidane fan zijn van Neymar?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Zidane  I   Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024