'Lewandowski bereikt akkoord over transfer met deze absolute topclub'

'Lewandowski bereikt akkoord over transfer met deze absolute topclub'
Zaterdag 17 maart 2018 - 13:55   I  

Robert Lewandowski is een garantie op doelpunten. Dat is hij bij Bayern München en dat is hij bij Polen. De spits scoort aan de lopende band en was dit seizoen al goed voor 32 doelpunten, alle competities samen. Een fenomenaal hoog aantal, al speelt Bayern München wel heel veel ploegen van het kastje naar de muur in Duitsland.

De kans is groot dat de Duitsers het volgend seizoen zonder Lewandowski zullen moeten doen, want volgens Mundo Deportivo heeft de Pool een princiepsakkoord bereikt met Real Madrid. De Spanjaarden zijn al een tijdje op zoek naar offensieve versterking en na het zwakke seizoen zullen ze komende zomer wellicht fors investeren.

Zo zou de nieuwe zaakwaarnemer van Lewandowski, Pini Zahavi, al enkele keren hebben samengezeten met Jose Sanchez, de rechterhand van Real-voorzitter Florentino Perez. Zij zouden nu tot een akkoord zijn gekomen om Lewandowski volgend seizoen naar Madrid te halen.

Manchester United

Eerder deze week liet het Duitse Kicker nochtans weten dat niet Real Madrid of PSG in poleposition lag voor de Pool, maar wel Manchester United. Die zouden ook zo snel mogelijk werk willen maken van de topspits, maar lijken nu dus te laat. Al is het nog lang vooraleer de transferperiode écht begint.

Slecht nieuws voor Lukaku

Als Manchester United zich in het tussenseizoen effectief versterkt met Lewandowski, zou dat best opmerkelijk zijn. Vorige zomer telde de Engelse recordkampioen immers 85 miljoen euro neer om zich te verzekeren van de diensten van Romelu Lukaku. De Rode Duivel is dit seizoen dé aanvalsleider bij de ploeg van José Mourinho, maar door de komst van Lewandowski zou dat zomaar kunnen veranderen.

Poll: Wat is de beste ploeg voor Lewandowski?

TAGS  I  Lewandowski  I   Bayern München  I   Real Madrid

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024