Bijzonder droevig nieuws voor Karl Vannieuwkerke

Bijzonder droevig nieuws voor Karl Vannieuwkerke
Vrijdag 16 maart 2018 - 08:38   I  

Karl Vannieuwkerke is een vast gezicht op Play Sports en ook op grote tornooien en wedstrijden van de Rode Duivels zien we de sportjournalist steeds terug. Ook liefhebbers van het wielrennen kennen hem ongetwijfeld, want ook zijn passie voor de fiets is erg groot. Een vakman pur sang, die wel al heel wat woelige watertjes heeft moeten doorzwemmen.

Zijn professionele carrière mag dan wel van een leien dakje lopen, op privé-vlak gaat het iets minder goed voor de journalist. Zo heeft hij bekendgemaakt dat hij na 18 jaar een punt heeft gezet achter zijn huwelijk met zijn vrouw Ellen. Ze hebben samen twee kinderen, Jef (14) en Marte (13).

“ Het klopt dat mijn vrouw en ik na bijna 18 jaar een paar maanden geleden besloten hebben om een punt te zetten achter ons huwelijk. We waren de voorbije jaren uit elkaar gegroeid, maar gaan in de beste verstandhouding uit mekaar. We staan allebei voor 100% achter deze keuze. Onze kinderen zullen in de toekomst altijd centraal staan in alles wat we doen. Voor de rest komen we hier niet meer op terug", aldus Vannieuwkerke in Het Laatste Nieuws (via VRT).

Gezicht van het WK

Vannieuwkerke wordt - zoals de voorbije grote toernooien - wel weer het vaste gezicht voor de dagelijkse talkshow rond het WK. Dat programma zal hij op Eén vanuit Brussel presenteren.

Daardoor schuift Vive le Vélo op. Pas op 17 juli zal Vannieuwkerke het succesvolle wielerprogramma presenteren. De Tour begint voor alle duidelijkheid al op 7 juli. Tijdens het WK-programma zal er in de eerste tien dagen wel ook ruim aandacht zijn voor het wielrennen.

Poll: Gaat u kijken naar de talkshow tijdens het WK?

TAGS  I  Vannieuwkerke

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024